Tracon Live!


Tracon Live! virittää conin festaritunnelmaan ja täyttää Sorsapuiston livemusiikilla. Kuten muukin Sorsapuiston tarjonta, Tracon Live! -esiintymiset ovat ilmaisia ja avoimia kaikille Sorsapuiston kävijöille, olivat he sitten liikkeellä conirannekkeella tai ilman! Lavalla on ohjelmaa molempina conipäivinä.


LAUANTAI


Tracon Live! avajaiset, Tanpara

11:00-11:45
Tervetuloa Traconin omaan minipuistofestariin, Tracon Liveen! Puistolavan avajaisissa esiintyy parapara-tanssiryhmä Tanpara.

KARMIA

16:00-16:45


KARMIA_1.jpg


KARMIA on vuonna 2010 perustettu Alternative Rock -yhtye Helsingistä. Bändin musiikki on sekoitus modernia rockia ja metallia satunnaisilla japanivaikutteilla. Keikalla tullaan kuulemaan kappaleita mm. keväällä julkaistulta ALIVE EP:ltä, sekä uutta materiaalia ja mahtunee mukaan vielä jokunen coverikin.


FÆK 
17:00–17:45


FÆKpromo.jpg


FÆK on helsinkiläinen, vuonna 2014 perustettu Alternative Metal -yhtye.

Yhtyeen miehistö koostuu Jenlaynin / In Shaden ja DESIEЯ:n jäsenistä:

Laulu: Jae

Kitara: Red

Basso: Obey

Rummut: Juza

FÆK on käynnistänyt taipaleensa vauhdikkaasti. Ensimmäinen single 'Rule' julkaistiin 14.12.2014 ja toinen single 'K.O.' 7.2.2015.

Debyyttikeikkansa FÆK soitti Helsingin Glorialla 20.2.2015 Adamsin (JAP) lämmittelijänä. Yhtye on sen jälkeen säveltänyt ja äänittänyt uusia kappaleita ja yleisö pääsee myös kuulemaan näitä Traconin keikalla.


DIE/MAY
18:00–18:45


diemaypromo.jpg


Kolmesta jäsenestä koostuva tummilla vivahteilla ja elektronisilla efekteillä metallia soittava yhtye DIE/MAY.


Polygon Black
19:00–20:45


Polygon Black.jpg


Polygon Black herättää eloon videopelimusiikin parhaat klassikot 80-luvusta tähän päivään. Lavalla kuullaan menevää rockia Mega Man-sarjan peleistä, raskasta runttausta Red Alertista ja jopa herkempää tunnelmointia Portalista sekä paljon muuta. Raskaat sävelet ja lavalle heijastettu pelikuva lähettävät yleisön vauhdikkaalle matkalle videopelien historiaan.

www.polygonblack.com

www.facebook.com/Polygonblack

SUNNUNTAI


DJ Maro + live paint!
13:00–13:45


Ja jalka nousee animebiisimiksausten tahtiin vielä sunnuntainakin! Näe samalla, millainen piirros valmistuu 45 minuutin DJ-soiton aikana! Zis iz Animesong mix DJ Maro & live paint by Koyama Mai!Tracon Dance Medley
14:00–14:45

Chotto!Chocolate, Hitode*Army, BLUFF ja .ZERO yhdistävät voimansa ja tuovat Traconiin monipuolisen ja vauhdikkaan Tracon Dance Medley-tanssiesityksen. Luvassa on näyttävä kokonaisuus J-pop ja K-pop-tansseja, joka ei varmasti jätä kylmäksi!


Tsubakikou Club @ Tracon Live! 
15:00-15:45


Tsubakikou Club.jpg

Oletko aina halunnut kuulla lempianimebiisisi livenä? Tämän toiveen saapuu täyttämään Tsubakikou Club täysimittaisia introja, outroja ja inserttejä eri animeista sisältävällä upealla setillä, johon viime Traconin kävijät ovat mielipiteillään vaikuttaneet!


 @Tracon_FI #Tracon

 /Tracon.fi  

 /TraconFI  

Minetti Jäätelö

Lenzishop

Genrewear